Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

20-3-2013 Προσυνέδριο του 5ου Μαθητικού Συνεδρίου Πληροφορικής Κεντρικής Μακεδονίας

0
0
0
s2sdefault

Προσυνέδριο του 5ου Μαθητικού Συνεδρίου Πληροφορικής Κεντρικής Μακεδονίας

Συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου στο Προσυνέδριο του 5ου Μαθητικού Συνεδρίου Πληροφορικής Κεντρικής Μακεδονίας
Την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013 πραγματοποιήθηκε το Προσυνέδριο Ανατολικής Θεσσαλονίκης του 5ου Μαθητικού Συνεδρίου Πληροφορικής Κεντρικής Μακεδονίας. Φιλοξενήθηκε στο Αμφιθέατρο και το Γυμναστήριο του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης.
Το σχολείο μας συμμετείχε με δύο εργασίες:
α) Παρουσίαση εργασίας (στο αμφιθέατρο)
Wiki με θεμα:Online εφαρμογές για την μουσική.
Οι μαθητές στα πλαίσια του μαθήματος επιλογής Εφαρμογές Υπολογιστών Β" Λυκείου, δημιούργησαν ένα wiki στο wikispaces, όπου ανά ομάδα εργασίας παρουσιάζουν μία online εφαρμογή του διαδικτύου για τη μουσική. Ειδικότερα για μία από αυτές ετοίμαζαν και παρουσίασαν το ίδιο κομμάτι ζωντανά.
Συμμετείχαν οι μαθητές:Χρήστος Αλμπάνης, Ραφαήλ Αράπης, Παναγιώτης Καρακαλπάκης, Σπύρος Κούκας, Μιχάλης Λουφάκης, Κλεοπάτρα Πολίτου, Κυριακή Σαχπελίδου, Χρύσα Τσιακίρη, Γεώργιος Χιώτης, Χατζηγιάννης Ευάγγελος (συμμετοχή μόνο στο live με τα μοναδικά του beat).
Υπεύθυνη καθηγήτρια: Αναστασία Πένογλου
Ακούστε τη σύνθεση των μαθητών που παρουσίασαν ζωντανά:
http://www.incredibox.com/?music=513D8415354A7

β) Παρουσίαση Πόστερ (στο Γυμναστήριο)
Παρουσίαση με θέμα «Τα πουλιά του σχολείου μας»
Παρουσιάζονται κατά σειρά σπανιότητας τα πουλιά που έχουν παρατηρηθεί στην ευρύτερη περιοχή του σχολείου μας. Η εργασία έγινε εφικτή χάρη στις παρατηρήσεις του μαθητή μας Αλκίνοου Καϊτανίδη, που είναι παρατηρητής πουλιών. Το μεγαλύτερο μέρος της εργασίας έγινε στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς με την τεχνική υποστήριξη του Φλωρούς Παναγιώτη. Πήρε την τελική μορφή της φέτος, οπότε και παρουσιάστηκε σε τμήματα της Α τάξης του Γυμνασίου μας.
Συμμετείχαν οι μαθητές: Αλκίνοος Καϊτανίδης, Φλωρούς Παναγιώτης.
Υπεύθυνη καθηγήτρια: Αναστασία Πένογλου
http://www.slideshare.net/birds_msth/ss-27858791

prosynedrioplir2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για την συμμετοχή τους και την άρτια παρουσίασή τους.
Συγχαρητήρια έστειλαν με επιστολές τους η Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης Άλκηστης Ζερβοπούλου και ο Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής Ζαχαρίας Μανουσαρίδης.

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Εκδηλώσεις Εκδηλώσεις στο Μ.Σ.Θ. 2012-2013 20-3-2013 Προσυνέδριο του 5ου Μαθητικού Συνεδρίου Πληροφορικής Κεντρικής Μακεδονίας