Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

13-6-2013 Το σύνολο Παραδοσιακής μουσικής Μ.Σ.Θ. συμπράττει με το 2ο Γυμνάσιο Χαριλάου Θεσσαλονίκης

0
0
0
s2sdefault

Η χορωδία του 2ου Γυμνασίου Χαριλάου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το σύνολο Ελληνικής Παραδοσιακής μουσικής του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί συναυλία την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013 και ώρα  8μ.μ. στο Αμφιθέατρο εκδηλώσεων του Μ.Σ.Θ. Υπεύθυνοι καθηγητές του συνόλου παραδοσιακής μουσικής είναι  Ηλίας Κεχαγιάς, Γιάννης Παπαχρήστου, Στέλλα Λαλάγκα.

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Εκδηλώσεις Εκδηλώσεις στο Μ.Σ.Θ. 2012-2013 13-6-2013 Το σύνολο Παραδοσιακής μουσικής Μ.Σ.Θ. συμπράττει με το 2ο Γυμνάσιο Χαριλάου Θεσσαλονίκης