Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

23-4-2013 Συναυλία του συνόλου Νεότερης Ελληνικής μουσικής σε δημοτικά σχολεία

0
0
0
s2sdefault

Το σύνολο Νεότερης Ελληνικής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε την Τρίτη 23 Απριλίου 2013 στο Αμφιθέατρο εκδηλώσεών του συναυλία σε προσκεκλημένα δημοτικά σχολεία που επισκέφτηκαν το Μ.Σ.Θ.

Υπεύθυνοι καθηγητές: Αντώνης Κωνσταντινίδης και Δημήτρης Πρατσινάκης

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Εκδηλώσεις Εκδηλώσεις στο Μ.Σ.Θ. 2012-2013 23-4-2013 Συναυλία του συνόλου Νεότερης Ελληνικής μουσικής σε δημοτικά σχολεία