Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Φωτογραφίες από το πολιτιστικό πρόγραμμα "Τα ξέρουμε φαρσί"

0
0
0
s2sdefault

Πολιτιστικό πρόγραμμα: ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΦΑΡΣΙ, ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ/ΣΤΗΝ ΠΕΡΣΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ και ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δείτε στο συνημμένο αρχείο στιγμιότυπα από την παρουσίαση του προγράμματος στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πανοράματος την Παρασκευή 4 Μαΐου 2012 και ώρα 8.30 μ.μ

''Σε σκοτεινούς καιρούς,οι ποιητές ας μιλήσουν πάλι για τις βαθιές ρίζες που ενώνουν τους πολιτισμούς.''

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (farsi 4-5-2012.pdf)Fotografies 4-5-2012[ ]6143 kB

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Εκδηλώσεις Εκδηλώσεις στο Μ.Σ.Θ. 2011-2012 Φωτογραφίες από το πολιτιστικό πρόγραμμα "Τα ξέρουμε φαρσί"