Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Αφιέρωμα στο Νίκο Καββαδία

0
0
0
s2sdefault

ΝΙΚΟΣ ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ

ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΑΘΗΜΑ – ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Το δεύτερο μέρος του Πολιτιστικού Προγράμματος «Μελοποιημένοι Έλληνες Ποιητές» που ήταν αφιερωμένο στον ποιητή Νίκο Καββαδία υλοποιήθηκε από μαθητές γυμνασίου του σχολείου μας σε συνεργασία με τους καθηγητές του προγράμματος και παρουσιάστηκε στους μαθητές της Α΄ και Β΄ Λυκείου. Η εκδήλωση έγινε στο χώρο της Βιβλιοθήκης του Μ.Σ.Θ., την Τετάρτη 16 Μαΐου 2012. 

Την εκδήλωση επιμελήθηκαν οι φιλόλογοι – καθηγήτριες του μαθήματος της Γ΄ τάξης γυμνασίου, κυρίες Μαρία Τερζίδου και Αναστασία Αρζόγλου.

Δείτε στιγμιότυπα της εκδήλωσης εδώ.

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Εκδηλώσεις Εκδηλώσεις στο Μ.Σ.Θ. 2011-2012 Αφιέρωμα στο Νίκο Καββαδία