Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

24-4-2015 Παρουσίαση του Musescore

0
0
0
s2sdefault

 MusescoreΙωάννης Τουλής 

προσωπική ιστοσελίδα

Πάρης Παρασχούδης

προσωπική ιστοσελίδα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://blogs.sch.gr/anaspenoglou/?p=399 

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (Musescore _Τουλής-Παρασχούδης.pdf)Musescore _Τουλής-Παρασχούδης[ ]91 kB

Συγχαρητήρια στους μαθητές της Ομάδας Ρομποτικής.

0
0
0
s2sdefault

Η ομάδα ρομποτικής του Μ.Σ.Θ. συμμετείχε στον Μεγάλο Τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Έρευνας και Καινοτομίας First Lego League Greece που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων στις 7 και 8 Μαρτίου 2015 στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΕΣΙΣ. Παρά το σύντομο χρονικό διάστημα προετοιμασίας που είχε στη διάθεσή της, η ομάδα δούλεψε με ενθουσιασμό και μεράκι και κατόρθωσε να κερδίσει το Βραβείο των Κριτών Ανερχόμενο Αστέρι. Στο διαγωνισμό συμμετείχαν 52 ομάδες από την Ελλάδα και 3 από τη Βουλγαρία.

Η ομάδα αποτελείται από τους μαθητές: Γεωργόπουλο Δημήτρη, Παπαγεωργίου Ιωάννη, Στεφανίδη Ελευθέριο, Τσιμπιράκη Ιάσονα, Φέτση Άγγελο, Φωκά Νικόλαο, Χαλκιά Χαράλαμπο, Χαρμπίλα Νικόλαο, Χριστοδούλου Μάριο της Α΄ Γυμνασίου και τους Κοψαχείλη Άγγελο και Χατζηασεμίδη Μιχαήλ της Β΄ Γυμνασίου.

Υπεύθυνη ομάδας η κ. Μωσαΐδου Ειρήνη.

  • robotiki1
  • robotiki2
  • robotiki3
  • robotiki4
  • robotiki5

Το Μ.Σ.Θ. συμμετέχει για 2η συνεχή χρονιά στο Διαγωνισμό Ρομποτικής.

0
0
0
s2sdefault

Για 2η συνεχή χρονιά, το Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης συμμετέχει με μια ομάδα μαθητών του Γυμνασίου στο διαγωνισμό Ρομποτικής 2014-2015. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στο συνημμένο αρχείο.

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (Το ΜΣΘ  στο διαγωνισμό Ρομποτικής.pdf)Diagonismos Robotikis[ ]94 kB

Ώρα του κώδικα

0
0
0
s2sdefault

codeweek 002 2014Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Πληροφορικής: Ώρα Κώδικα

«Κάθε αλληλεπίδραση ανάμεσα σε ανθρώπους και υπολογιστές διέπεται από έναν κώδικα. Αυτό συμβαίνει όταν δημιουργείτε μια διαδικτυακή εφαρμογή, όταν χρησιμοποιείτε το GPS κατά την οδήγηση ή όταν επιθυμείτε να αλλάξετε ριζικά τις κοινωνικές επαφές. Ο προγραμματισμός είναι παντού και είναι καθοριστικός για την κατανόηση ενός υπερσυνδεδεμένου κόσμου και την ανάπτυξη και παροχή μιας σειρά υπηρεσιών και εργαλείων που διευκολύνουν τη ζωή μας.

Οι Σχολικοί Σύμβουλοι Πληροφορικής στο πλαίσιο δράσεων με τίτλο «Εβδομάδα Πληροφορικής: Ώρα Κώδικα» υποστηρίζουν και ενθαρρύνουν τη συμμετοχή των εκπαιδευτικών πληροφορικής στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Προγραμματισμού.

Το σχολείο μας συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή εβδομάδα κώδικα. Δίνεται μία ώρα, σε κάθε τμήμα του Γυμνασίου και σε κάποια του Λυκείου, για να εξερευνήσουν οι μαθητές μας τις δραστηριότητες που σχεδιάστηκαν για το σκοπό αυτό στο διαδίκτυο, ενώ παράλληλα θα υπάρχει ένα ανοιχτό εργαστήριο unplugged, έξω από το εργαστήριο της Πληροφορικής.

Δείτε:

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Προγραμματισμού.

Το ιστολόγιο για την ώρα του κώδικα από τους συμβούλους της Πληροφορικής.

Επιστολή προς γονείς

Οι συμμετοχές των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Δράσεις Θέματα Τεχνολογίας