Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Συγχαρητήρια στους μαθητές της Ομάδας Ρομποτικής.

0
0
0
s2sdefault

Η ομάδα ρομποτικής του Μ.Σ.Θ. συμμετείχε στον Μεγάλο Τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Έρευνας και Καινοτομίας First Lego League Greece που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων στις 7 και 8 Μαρτίου 2015 στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΕΣΙΣ. Παρά το σύντομο χρονικό διάστημα προετοιμασίας που είχε στη διάθεσή της, η ομάδα δούλεψε με ενθουσιασμό και μεράκι και κατόρθωσε να κερδίσει το Βραβείο των Κριτών Ανερχόμενο Αστέρι. Στο διαγωνισμό συμμετείχαν 52 ομάδες από την Ελλάδα και 3 από τη Βουλγαρία.

Η ομάδα αποτελείται από τους μαθητές: Γεωργόπουλο Δημήτρη, Παπαγεωργίου Ιωάννη, Στεφανίδη Ελευθέριο, Τσιμπιράκη Ιάσονα, Φέτση Άγγελο, Φωκά Νικόλαο, Χαλκιά Χαράλαμπο, Χαρμπίλα Νικόλαο, Χριστοδούλου Μάριο της Α΄ Γυμνασίου και τους Κοψαχείλη Άγγελο και Χατζηασεμίδη Μιχαήλ της Β΄ Γυμνασίου.

Υπεύθυνη ομάδας η κ. Μωσαΐδου Ειρήνη.

  • robotiki1
  • robotiki2
  • robotiki3
  • robotiki4
  • robotiki5

Το Μ.Σ.Θ. συμμετέχει για 2η συνεχή χρονιά στο Διαγωνισμό Ρομποτικής.

0
0
0
s2sdefault

Για 2η συνεχή χρονιά, το Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης συμμετέχει με μια ομάδα μαθητών του Γυμνασίου στο διαγωνισμό Ρομποτικής 2014-2015. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στο συνημμένο αρχείο.

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (Το ΜΣΘ  στο διαγωνισμό Ρομποτικής.pdf)Diagonismos Robotikis[ ]94 kB

Εργαστήριο Ρομποτικής στο ΜΣΘ

0
0
0
s2sdefault

Εργαστήριο Ρομποτικής στο ΜΣΘ
Το πρώτο εργαστήριο Ρομποτικής έγινε στο εργαστήριο Πληροφορικής του ΜΣΘ την 6η ώρα της Τετάρτης 13 Νοεμβρίου 2013. Το παρακολούθησαν 23 μαθητές του Γυμνασίου. Εισηγητής ήταν ο κ. Βασίλης Τάνης, υπεύθυνος της δράσης από την ομάδα eduAct, ο οποίος ενημέρωσε τους μαθητές για το περιεχόμενο του εργαστηρίου ρομποτικής που θα στηθεί σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα του δήμου Χορτιάτη-Πυλαίας καθώς και για τον διαγωνισμό ρομποτικής FLL που θα γίνει πρώτη φορά στην Ελλάδα, στις αρχές Μαρτίου. Για περισσότερες πληροφορίες: http://robotics.eduact.org/

Για την οργάνωση στο σχολείο: Αναστασία Πένογλου.

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Δράσεις Ομάδα Ρομποτικής