Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

2014-2015 National eTwinning "Χριστουγεννιάτικες ιστορίες: κινούμενη εικόνα και μουσική (Visual Arts & Music)"

0
0
0
s2sdefault

Το σύνολο "Μουσικές του κόσμου" Μ.Σ.Θ. με υπεύθυνες καθηγήτριες τις Λουκία Σβορώνου και Ευαγγελία Μητσοπούλου σε συνεργασία με το Καλλιτεχνικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και την καθηγήτρια Ζέφη Αθανασοπούλου υλοποίησαν το πρόγραμμα με τίτλο "Κινούμενη εικόνα και μουσική" (Visual Arts and Music) στο πλαίσιο του National eTwinning 2014-2015.

Η παρουσίαση του προγράμματος με τίτλο Χριστουγεννιάτικες ιστορίες έγινε την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014 στο Καλλιτεχνικό Σχολείο Θεσσαλονίκης (πατήστε εδώ) και την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2014 στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης (πατήστε εδώ).

Μέρος του προγράμματος απέσπασε το 1ο Βραβείο στο Διαγωνισμό Φωτογραφίας και Ταινιών μικρού μήκους με τίτλο +(συν)Άνθρωποι στην ίδια πόλη κάτω από το ίδιο φως για την ταινία μικρού μήκους με τίτλο Κοινή πορεία στο άπειρο σε μουσική Danny Elfman Sally's song (από το Nightmare before Christmas, 1993). Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από το Τμήμα Πολιτιστικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης με την υποστήριξη του Μουσείου Φωτογραφίας και του Μουσείου Κινηματογράφου (Δεκέμβριος 2014-Μάρτιος 2015). Για να δείτε όλο το υλικό (ιστορικό, φωτογραφίες, βίντεο) της συνεργασίας πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://twinspace.etwinning.net/1800

Το ίδιο έργο βραβεύθηκε με την Ετικέτα Ποιότητας etwinning (25-9-2015) από την Εθνική Υπηρεσία Etwinning.

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Δράσεις Ευρωπαϊκά προγράμματα eTwinning 2014-2015 National eTwinning "Χριστουγεννιάτικες ιστορίες: κινούμενη εικόνα και μουσική (Visual Arts & Music)"