Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Ομάδα Ανακύκλωσης

0
0
0
s2sdefault

recycleΣτο Μουσικό σχολείο Θεσσαλονίκης λειτουργούν τα προγράμματα ανακύκλωσης των εξής υλικών: χαρτιού, μπαταρίας, πλαστικού, αλουμινίου και ηλεκτρικών-ηλεκτρονικών συσκευών. Διαθέτει μπλε κάδους και ειδικούς κάδους για την ανακύκλωση μπαταριών.

Από το 2009 και κάθε χρόνο γίνεται παρουσίαση και ενημέρωση  για τα προγράμματα της ανακύκλωσης σε όλους τους νεοεισαχθέντες μαθητές  της Α' Γυμνασίου.

Υπεύθυνες: Μαρία Ζορμποπούλου (2011-2012), Ιωάννα Παλιούρα και Εύη Κυριαζίδου (2012-2013)

          

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Δράσεις Περιβαλλοντικές δράσεις Ομάδα Ανακύκλωσης