Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

"Τα πουλιά του σχολείου μας"

0
0
0
s2sdefault

"Τα πουλιά του σχολείου μας"

Μια παρουσίαση των πουλιών που μοιράζονται την ίδια αυλή και τον ίδιο ουρανό με μας.

Ο Αλκίνοος Καϊτανίδης, μαθητής της τρίτης γυμνασίου και παρατηρητής πουλιών, καταγράφει - κατά σειρά σπανιότητας - τα πουλιά που εδώ και τρία χρόνια έχει παρατηρήσει να επισκέπτονται την ευρύτερη περιοχή του σχολείου μας.

Η παρουσίαση των πουλιών αυτών αλλά και προτάσεις για δράσεις που μπορούμε να κάνουμε την επόμενη σχολική χρονιά, θα γίνει σε ανοιχτό μάθημα, στο εργαστήριο Πληροφορικής, την Τετάρτη 16 Μαΐου, την 5η ώρα.

Δείτε το αφισάκι της εκδήλωσης.

Μην τη χάσετε!!!

Υπεύθυνη καθηγήτρια: Αναστασία Πένογλου

Πατήστε εδώ.

 

 
Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (MSTH Birds afisaki.pdf)MSTH Birds_Afisa[ ]562 kB

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Δράσεις Περιβαλλοντικές δράσεις "Τα πουλιά του σχολείου μας"