Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

28/6/2017 Συμμετοχή στο Μαθητικό Μουσικό Φεστιβάλ στις Σέρρες

28/6/2017 Συμμετοχή στο Μαθητικό Μουσικό Φεστιβάλ στις Σέρρες

Το Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης συμμετέχει με το συγκρότημα "Swinging mood" στο Μαθητικό Μουσικό...

28-5-2017 ανοιχτή πρόβα μαθητών πιάνου των Ό. Καλογερομήτρου, Στ. Παπαοικονόμου

28-5-2017 ανοιχτή πρόβα μαθητών πιάνου των Ό. Καλογερομήτρου, Στ. Παπαοικονόμου

Την Κυριακή 28 Μαίου 2017 και ώρα 11 π.μ. στην αίθουσα Χορωδίας (Α43-1ος όροφος) του Μουσικού...

19-5-2017

19-5-2017 "Γκρεκάνικα έθιμα της Κάτω Ιταλίας" - "Μουσικές του κόσμου"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Την Παρασκευή 19 Μαΐου 2017, στις 19:00, στο Πολεμικό Μουσείο / Παράρτημα...

ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

  Το Mουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο εορτασμού των 20 χρόνων λειτουργίας του,...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΝΤΩΝΙΟ ΒΛΕΤΣΗ

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι, Μαθητές, Γονείς,

 

Με τις πρόσφατες διαδικασίες επιλογής Διευθυντών Σχολικών Μονάδων, τοποθετείται από 1.8.2017 στη θέση Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου η κ. Μωσαΐδου Ειρήνη.

 

Αποχωρώντας από τη θέση μου, στην οποία με εξέλεξε η πλειοψηφία του Συλλόγου Διδασκόντων του Σχολείου μας, θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους σας και τον καθένα ξεχωριστά για την αγαστή συνεργασία μας και την αμέριστη στήριξή σας στα δύο αυτά χρόνια της θητείας μου. Η συμβολή σας συμπλήρωσε τα όποια κενά της απειρίας μου, και η συμπαράστασή σας ενθάρρυνε τη δική μου επίπονη προσπάθεια για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου μας. Πιστεύω ακράδαντα πως ό,τι φέραμε σε πέρας, και ήταν πάρα πολλά και όμορφα τα πράγματα που πετύχαμε, προέκυψε σαν αποτέλεσμα της συνοχής και συνεργατικότητας που γέννησε η εμπιστοσύνη μου σε σας και η δική σας στο πρόσωπό μου.

Ιδιαίτερα επιτρέψτε μου να ευχαριστήσω εδώ τις πιο κοντινές και ακαταπόνητες συνεργάτιδές μου, τις υποδιευθύντριες του Σχολείου Λία Μόσχου και Γεωργία Τέντα, που χωρίς τη βοήθειά τους πολλά θα ήταν λειψά και ανολοκλήρωτα.

 

Ευχόμενος στη νέα διεύθυνση του Σχολείου να τύχει του ίδιου κλίματος συνεργασίας που άμεσα αντανακλά στο παιδαγωγικό μας έργο, σας αποχαιρετώ και σας εύχομαι καλό υπόλοιπο στις καλοκαιρινές σας διακοπές.

 

Δικός σας

Αντώνης Βλέτσης

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική el ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΝΤΩΝΙΟ ΒΛΕΤΣΗ