Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

3-2-2018 Συναυλία μαθητών της Β Λυκείου

0
0
0
s2sdefault

blyk. 1Οι μαθητές της Β' Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης διοργανώνει τη συναυλία της τάξης της.

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου και ώρα 19:30 στο θέατρο "Οσλιανίτου Θεοπίστη" του Μ.Σ.Θ.

Η τιμή εισόδου είναι 4€ για του ενήλικες, και 2€ για τους μαθητές/φοιτητές. Το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί θα δοθεί για την οικονομική ενίσχυση των μαθητών της Β' Λυκείου, προκειμένου να υλοποιηθεί η φετινή πολυήμερη εκδρομή της.

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική el slider 3-2-2018 Συναυλία μαθητών της Β Λυκείου