Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Ένταξη Σχολών σε Επιστημονικά Πεδία

0
0
0
s2sdefault

Επισυνάπτεται το ΦΕΚ 2995 με την υπουργική απόφαση ένταξης των Σχολών στα Επιστημονικά Πεδία και το σχετικό διαβιβαστικό, προκειμένου να ενημερωθούν όλοι οι μαθητές με την έναρξη των μαθημάτων τού σχολικού έτους 2017-2018.

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (ΥΑ Ένταξης σε Ε.Π.pdf)ΥΑ Ένταξης σε Ε.Π.pdf[ ]115 kB
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (ΦΕΚ 2995.pdf)ΦΕΚ 2995.pdf[ ]187 kB

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική el Ανακοινώσεις Ένταξη Σχολών σε Επιστημονικά Πεδία